Štrlek je želio ostati do kraja: "Morao sam se vratiti zbog operacije, ali dobit ćemo Francusku"

Foto: Agencija PPS

UTAKMICA s Francuskom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva jedina je tema u hrvatskom rukometu. Po povratku u Hrvatsku o njoj je progovorio i Manuel Štrlek, koji je zbog ozljede morao napustiti reprezentaciju.


"Sigurno nas čeka teška utakmica, ali mislim da smo dobro tempirali formu u pripremama, da smo kvalitetnija momčad i da bismo trebali pobijediti", kaže Štrlek, koji je odigrao značajnu ulogu u prve četiri utakmice.

"Pukla mi je treća metakarpalna kost. Operacija je sigurna. Htio sam ostati barem do kraja prvenstva biti uz ekipu, ali u interesu mi je da što prije obavim operaciju, da se što prije vratim na teren, pa sam požurio u Zagreb", rekao je Štrlek kojeg je na povratku čekala prava pustolovina.

"Katastrofa! Trebao sam se u nedjelju već vratiti. Morao sam spavati u Madridu jednu večer, preko Beča sam išao za Zagreb, ali zbog magle su nas vratili nazad, pa sam s liječnicima rent-a-carom stigao kući. Drago mi je da sam sve upoznao, i dobro je što nisam bio sam, jer ne znam kako bih podnio takav put", opisao je nesretni Štrlek.

Liječnik rukometaša dr. Rotim otkrio je zdravstveno stanje ostatka momčadi dan uoči Francuske.

"Zdravstveno stanje nije loše. Svi su malo natučeni, imaju manje probleme, ali ništa u takvoj mjeri da ne bi bili spremni za Francuze", rekao je dr. Rotim.

> Početak ili kraj? Hrvatska i Francuska u Zaragozi za polufinale

> "Vrijeme je da Francuzima naplatimo za sve što su nam napravili!"

> Francuski mediji upozoravaju: "Stručnjaci, čuvajte se! Hrvati su opasni i bez Balića"

> Recept je jednostavan: Francuze treba istući i zaboraviti da je Omeyer na golu

> Onesta poručio: Hrvati, mislim da nemate baš razloga za sreću!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.