Tudor zadovoljan: Čestitam svojoj momčadi, bilo je zastrašujuće igrati u ovom ambijentu

Foto: Tom Dubravec/Cropix

IGOR TUDOR bio je začudo zadovoljan nakon minimalne pobjede protiv Horizonta.

"Briga me što kažu Makedonci o našoj prezentaciji. Ja mislim da smo bili bolji protivnik i kao takvi zaslužili pobjedu. U uzvrat idemo optimistični, nećemo čuvati rezultat već napasti. Oni neće moći igrati bunker tamo", rekao je u uvodu.

"Zašto sam ispremiješao momčad? Gledajte, već sam nekoliko puta rekao kako imam u globalu igrače vrlo slične ako ne i iste kvalitete. Njihovu rotaciju vidim kao nešto sasvim normalno. Nekad će igrat jedni, a nekada drugi. Raspored je zgusnut i trebalo svježinu", dodao je.

Na tapet su potom stigla opravdanja...

"Želio bi reći kako nam u korist nisu išle procjene raznoraznih znalaca kako ćemo dobiti Makedonce s pet, deset razlike. Upravo zato svojim igračima moram odati priznanje. Nije to bila jedna od naših briljantnijih utakmica, međutim prave ekipe pobjeđuju i kada ne odigraju najbolje".

"Volio bi još spomenuti ambijent. Bio je totalno antinogometni i ako hoćete, bilo je baš zastrašujuće igrati bez publike. Da ne govorim da je teren bio očajan. Propadao je i nismo uopće mogli kombinirati kako smo htjeli", za kraj će.

> Makedonci pokazali zube na Poljudu: Maloča spasio Hajduk od blamaže!


> Makedonci začuđeni: "Očekivali smo više od Hajduka"

> Torcida iz Vukovarske bodrila Hajduk: "Ni UEFA ni zabrane neće nas slomiti, ni od tebe razdvojiti"

> Tragikomedija u tišini Poljuda

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.