Zamjena za Badelja: Brozović potpisao sedmogodišnji ugovor s Dinamom

POSLJEDNJEG dana ljetnog prijelaznog roka Dinamo je iz Lokomotive doveo Marcela Brozovića, mladog veznjaka koji je predodređen za nasljednika Milana Badelja.

Brozović će u studenom proslaviti 20. rođendan, a u protekloj, i na startu nove sezone HNL-a nametnuo se kao motor Lokomotive. Karijeru je započeo u Hrvatskom dragovoljcu da bi nakon Lokosa završio u Dinamu, s kojim je potpisao sedmogodišnji ugovor.

"Već dugo se pričalo o mom dolasku u Dinamo, zaista mi je drago što se sada sve završilo. Naravno da sam sretan što sam dobio priliku igrati u ovako velikom i uspješnom klubu, a na meni je opravdati povjerenje. Svaki trening ću dati sve od sebe i nadam se da ću svaku utakmicu odigrati dobro", rekao je Brozović nakon potpisa ugovora.

Naravno, prokomentirao je i ulazak svojih novih suigrača u Ligu prvaka: "Čestitam im na tom sjajnom uspjehu. Odlično su igrali u kvalifikacijama i zasluženo su se plasirali. Sad ćemo vidjeti što slijedi u grupnoj fazi", kazao je Brozović za službenu stranicu Dinama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.