Aco Petrović objavio mail kojim demantira današnju objavu KK Zadra

Foto: Hrvoje Jelavic /PIXSELL

U ZAGREBAČKOJ Areni 5. rujna održat će se košarkaški spektakl povodom 60. obljetnice rođenja velikana Dražena Petrovića. Aco Petrović je jedan od organizatora čitavog događaja na kojem će biti sva krema europske košarke, predvođena slavnim gostima poput člana originalnog Dream Teama iz 1992. Chrisom Mullinom.

Udarni dio čitavog događaja bit će revijalna utakmica između reprezentacije Hrvatske i selekcije Europe, no sjećanje na jednog od najvećih europskih košarkaša svih vremena nije moglo proći bez kontroverzi.

Aco Petrović je najprije objavio kako KK Zadar nije želio na događaj pustiti dvojicu svojih igrača - Marka Ramljaka i Lovru Mazalina. Zadar je odmah poslao demantij, navodeći kako nikada nisu dobili službeni poziv za sudjelovanje igrača na utakmici za Dražena.

No, Petrović je na svojem X profilu samo pola sata kasnije objavio screenshot službenog emaila sportskog direktora Zadra Denisa Plesića, koji je Hrvatskom košarkaškom savezu potvrdio kako njihovi igrači nisu u mogućnosti doći na utakmicu zbog obveza s klubom na turniru u Austriji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.