Ademi: Bjelica je odličan trener i zna što radi. Moramo ga pratiti

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

DINAMO je u sklopu osmog kola SuperSport HNL-a pobijedio Lokomotivu 5:1. Povratnik na klupu Nenad Bjelica tako je uspješno započeo svoj drugi mandat na klupi maksimirskog kluba. Na susret se osvrnuo i kapetan Arijan Ademi, strijelac trećeg pogotka na susretu.

"Odigrali smo jako dobru utakmicu. Neugodni su, brzi, hitri, ali iskontrirali smo sve. U ovako kriznom trenutku protiv neugodnog protivnika smo odigrali odlično. Ne volim igrati protiv njih, ali danas je sve bilo sjajno. Bjelica je odličan trener i zna što radi, moramo ga pratiti. Ne smijemo zaboraviti ni trenera Jakirovića, ostvario je velike stvari, osvojio dva naslova, uveo nas u Ligu prvaka, tako da i njegove zasluge su tu", rekao je Ademi.

Dinamo će u srijedu igrati utakmicu drugog kola Lige prvaka. Na Maksimiru će ugostiti Monaco. "Liga prvaka je nešto posve drugačije. Druga razina. Tamo se svaka greška plaća. Napravit ćemo sve da ih smanjimo. Nadam se da će nas trener dobro pripremiti. Navijače neću pozivati, samo ću im poručiti da ćemo se boriti i ginuti za ovaj klub kao i danas. To neka očekuju u budućnosti. Nadam se što boljim rezultatima", poručio je Ademi.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.