LIGE PETICE

Allegri opet kritizira Vlahovića: Nije on došao s Marsa, nego iz Fiorentine

Foto: Profimedia

MASSIMILIANO ALLEGRI kritizirao je Dušana Vlahovića nakon prve dvije utakmice za Juventus, u kojem je zimsko pojačanje plaćeno 75 milijuna eura postiglo golove spasa za novi klub. Nije neobično da je jednako nastavio i nakon dvije iduće, u kojima nije zabio. Kritike Juventusovog trenera na račun srpskog napadača posebno su žestoke nakon što je Vlahović bio nevidljiv u velikom kiksu Juvea. Samo 1:1 protiv Torina u posebno važnom gradskom derbiju 26. kola Serie A. 

Juventusu je dvostruko velik neuspjeh to što nije pobijedio Torino; propustio je odlijepiti se od Atalante u borbi za četvrto mjesto, posljednje koje vodi u LP, te se samo remijem izgledno oprostio od prilike da se ubaci u borbu za naslov. Vlahović je igrao tako da je Allegri golgetera zamijenio u 74. minuti, dok je tražio gol za pobjedu, a Gazzetta dello Sport ga je izabrala za najgoreg igrača utakmice.

Nakon meča u kojem je Torinov stoper Bremer potpuno isključio Vlahovića iz igre, trener Juventusa javno je očitao lekciju svom napadaču: "Vlahović nije bio loš, ali je uz sebe imao braniča koji ga je mučio. Ima on još dosta za učiti. Trebao je cijelu utakmicu vući Bremera po terenu i ne dopuštati mu da bude glavni.

Nije to uradio. Stoper Torina je iznimno jak na lopti u duelima, a puno slabiji kada mijenja poziciju zbog napadača." Allegri je komentirao i Vlahovićevo fizičko stanje: "Nemojmo zaboraviti da dolazi iz momčadi koja je imala vrlo dobru sezonu, ali je igrala samo jedan meč tjedno. Mora napredovati, mora se prilagoditi, inače fizički neće moći igrati svaka tri dana. Nije on marsovac, dajmo mu vremena da se adaptira."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.