Ancelotti: Modrić je spektakularan i jedinstven. Nema još jednog takvog nogometaša

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ (39) oduševio je Španjolsku s jedva polusatnim nastupom kod Celte u subotu. Ulaskom s klupe postao je najstariji nogometaš u povijesti Reala, a samo tri minute kasnije krasno je namjestio Viniciusu gol za pobjedu 2:1. Real nakon te utakmice sutra čeka domaći susret s Borussijom Dortmund u trećem kolu Lige prvaka.

To je repriza posljednjeg finala LP-a u kojem je Real osvojio europski naslov nakon što je Borussia pri rezultatu 0:0 propustila nekoliko velikih prilika. Real i sutra mora pobijediti jer u prva dva kola ima pobjedu nad Stuttgartom te poraz kod Lillea. Na konferenciji za medije pred derbi Lige prvaka, Ancelotti je dobio pitanje hoće li Modrić startati. "Hoće li Modrić igrati od početka? Neću vam reći. Hahaha! U svakom slučaju, sutra će nam pomoći. Bez obzira na to startao ili ne."

"Modrić je jedinstveni nogometaš. Ne samo u našem klubu, nego u svijetu. Ne postoji još jedan takav nogometaš"

Slijedilo je još jedno pitanje o Modriću. Ancelotti je zamoljen da komentira njegove igre ove sezone: "Modrić je jedinstveni nogometaš. Ne samo u našem klubu, nego u nogometnom svijetu. Ne postoji još jedan takav nogometaš. Modrić donosi jedinstveno iskustvo i kvalitetu u baratanju loptom i vladanju svojom pozicijom. Njegovo vođenje utakmica nam puno pomaže. Nadam se da će to sve pokazati i sutra."

Modrić je nastupio na svih 13 utakmica Reala ove sezone, ali je starter bio samo na njih 5. 

Tablice omogućuje Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.