Ancelotti nakon poraza i prije derbija: Fali li nam Kroos? Ne. Modrić ima taj dodir

Foto: Profimedia

DVIJE utakmice zaredom bez pobjede Reala uvijek su vijest, posebno za ovu momčad, koja je aktualni prvak Španjolske i Europe pojačan Kylianom Mbappeom. Tako su se španjolski mediji nakon remija kod Atletica (1:1) u La Ligi te poraza kod Lillea (1:0) u Ligi prvaka raspisali o tome da su na Bernabeuu upaljeni alarmi. Nema vremena da se uzbuna smiri jer, samo tri dana nakon neuspjeha u Francuskoj, Real sutra na svom terenu u derbiju devetog kola La Lige dočekuje trećeplasirani Villarreal.

Trener Carlo Ancelotti tim se povodom obratio novinarima. Oni su ga pitali kako komentira tvrdnje da Realu nakon iznenadnog umirovljenja Tonija Kroosa nedostaje igrač takvog profila. Realov trener je odgovorio: "Mislim da nam ne nedostaje igrač s takvim dodirom i pasom. Ima ga Modrić, kao i Camavinga i Valverde. Ima ga i Bellingham, dok je Tchouameni ključan u defenzivi. Imamo puno raznovrsnosti, samo je trenutno ne pokazujemo. Međutim, to nije nešto što nam fali, čega nemamo."

Real ne oduševljava ove sezone usprkos tome što je sjajna momčad ojačana Mbappeom. U prvih osam kola prvenstva već ima tri remija, dok je u Ligi prvaka izgubio već u drugom kolu. Kapetan Modrić (39), kojeg Ancelotti hvali i inače, ne samo danas, odigrao je kao starter samo 4 od 11 utakmica od početka sezone. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.