Ancelotti: Koja je Modrićeva tajna? Ozbiljnost, profesionalnost i strast

Foto: Profimedia

REAL MADRID u subotu s početkom u 21 sat dočekuje Barcelonu na Santiagu Bernabeuu u prvom ovosezonskom El Clasicu u španjolskom prvenstvu. Barcelona u ovom trenutku ima tri boda prednosti u odnosu na Real, a navijači domaće momčadi nadaju se da će ta prednost već sutra biti izbrisana.

Trener Reala Carlo Ancelotti je na press-konferenciji najavio utakmicu i komentirao rad Hansija Flicka, novog trenera Barce koji postiže sjajne rezultate: "Malo je promijenio filozofiju, igra drugačije, puno direktnije. Ne želim uspoređivati ​​rad jer je Xavi na svoj način odradio odličan posao u Barci. Drugačija je to Barcelona, ​​koju poštujemo jednako kao i Xavijevu."

"Ne postoji samo jedan vođa"

Novinari su ga upitali je li Vinicius vođa ekipe: "Ne postoji samo jedan vođa, ima ih mnogo. Vinicius može biti lider, kao i Valverde ili Modrić. Mladi igrači svojim stavom i zalaganjem mogu pokazati da su lideri."

Ancelotti je u Bayernu trenirao prvog napadača Barce Roberta Lewandowskog, a novinari su ga upitali što Poljaku i Luki Modriću godinama omogućava da budu na najvišem nivou: "Ozbiljnost, profesionalnost i strast koju imaju za igranje nogometa. Nema tajne u ovoj dugovječnosti i radnom stažu."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.