Ante Delija prva je zamjena u spektakularnoj borbi Ngannoua i Ferreire

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

BITKA DIVOVA naziv je PFl-ovog eventa u kojem će se u subotu u saudijskom gradu Rijadu boriti MMA velikani Francis Ngannou i Renan Ferreira. U borilačkom spektaklu mogao bi nastupiti i hrvatski teškaš Ante Delija, koji je otputovao tamo kao zamjenski borac ako Ngannou i Ferreira u zadnji čas odustanu.

Delija, kako i njegov trener Stipe Drviš, ovih dana objavljuje na svom Instagramu storyje na kojima javlja da je u Rijadu, objavio je i link na kojem se mogu kupiti ulaznice za event. Hrvatski MMA teškaš je zapravo upao kao rezerva rezerve jer je ulogu prvog zamjenskog borca odbio Rus Vadim Nemkov. 

"Umoran sam od ovolike pauze"

"Odradili smo pregovore, ali i dalje nisam dobio ugovor. Iskreno, umoran sam od ovolike pauze i manjka mečeva. Treniram cijelo vrijeme i održavam formu, ali teško je trenirati kada vam fali motivacije jer nemate ugovoren datum meča i protivnika.

Rekli su mi da ću biti zamjenski borac, ali nisam siguran da ću se boriti. Mislim da nitko od njih dvojice neće otkazati svoj nastup", rekao je sredinom prošlog mjeseca Nemkov, a na kraju je i odustao od ovog angažmana.

Delija ima male šanse za nastup u Rijadu, no spreman je ako bude morao odraditi borbu. Ferreira mu je poznat protivnik, borio se s njim i pobijedio ga prije dvije godine. U svojoj posljednjoj borbi 34-godišnji Delija izgubio je tehničkim nokautom u prvoj rundi od Valentina Moldavskog. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.