Argentinski TyC Sports: Messi ostaje u Barceloni još godinu dana

Foto: Guliver Image/Getty Images

ARGENTINSKI TyC Sports ekskluzivno je objavio da je Messi odlučio ostati u Barceloni. Isti izvor piše kako će argentinski nogometaš ostati u Barceloni do 30. lipnja 2021. kad mu ugovor s Barcelonom završava.

Premda je Messi obavijestio klub da želi otići nakon 19 godina, situacija se zakomplicirala. La Liga je stala na stranu Barcelone, koja tvrdi da je jedan od najboljih igrača svih vremena vezan klauzulom koju nije aktivirao do 10. lipnja, a Messi ne želi slučaj odvesti na sud i na ružan način se rastati od kluba u kojem je proveo 19 godina i s kojim je osvojio sve što se osvojiti moglo. Argentinski čarobnjak želi izbjeći pravni skandal, a zna da će navijači Barcelone stati iza njega, iako je dao do znanja da želi otići.

Premda se čeka službena potvrda da Messi ostaje, treba vidjeti kako će se Argentinac osjećati u novom okruženju s trenerom Ronaldom Koemanom, koji mu je po dolasku na Camp Nouu jasno dao do znanja da će biti samo jedan od igrača i da ga se više neće pitati za neke bitne odluke u klubu. Također, Koeman se riješio Suareza, Rakitića, Vidala, redom Messijevih prijatelja, a na izlaznim vratima su još neki senatori kluba poput Piquea. Messi će još godinu dana morati ostati u klubu u uvjetima na koje navikao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.