Argentinskom reprezentativcu prijeti deportacija sa Svjetskog prvenstva

Foto: Profimedia

ARGENTINSKOM reprezentativcu Thiagu Almadi prijeti deportacija iz Katara. Odvjetnica Raquel Leyenda pokrenula je postupak ispred FIFA-e u kojem zahtjeva da se Almada izbaci iz reprezentacije: "On je usred pandemije organizirao tajnu zabavu u San Isidru. Pijana djevojka otišla je na prvi kat s Thiagom Almadom, a onda se odjednom pojavilo puno ljudi."

"Kada kažem puno ljudi, govorim o drugom igraču Veleza pod imenom Brizeula, djevojci po imenu Camilla i, na kraju, o menadžeru Acuni. Postoji puno nogometaša kojima je zabranjeno ući u Katar, a Almada je tamo i slobodno se kreće. Moji suradnici pokušavaju doći do katarskih vlasti na pravi način, što je prije moguće", prenose izjave argentinski mediji.

Almada se priključio reprezentaciji Argentine neposredno pred mundijal nakon što se ozlijedio Joaquin Correa. U porazu protiv Saudijske Arabije (2:1) nije nastupio. Almada igra u MLS-u za Atlantu United, a za Argentinu je nastupio jednom. U karijeri je prije Atlante igrao za argentinski Velez Sarsfield.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.