LIGE PETICE

Arsenal je Luiza platio devet milijuna eura. Zauzvrat je dobio najgoreg braniča lige

Foto: EPA

DAVID LUIZ još je jednom glavna priča nakon Arsenalove utakmice, i to opet iz sasvim pogrešnog razloga.

Arsenal je izgubio u gostima kod Wolverhamptona 2:1, a prvi ključni trenutak na utakmici dogodio se u sudačkoj nadoknadi prvog dijela. Londonski klub u tom je trenutku vodio 1:0, a Luiz je kao zadnji igrač obrane nesmotreno srušio Williana Josea u vrlo izglednoj prilici za postizanje pogotka. Zbog toga je dobio crveni karton, a Neves je iz penala zabio za izjednačenje.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ CRVENI KARTON LUIZA

Otkad je u ljeto 2018. godine iz Chelseaja u Arsenal prešao za devet milijuna eura, Luiz je skrivio šest penala u ligi i dobio je tri crvena kartona. Po oba parametra je rekorder lige u tom periodu, kao i po broju pogrešaka koje su dovele do suparničkih pogodaka.

U engleskim medijima povela se rasprava dokad Arsenal treba trpjeti mušice brazilskog stopera. Brojni navijači Arsenala već jako dugo na društvenim mrežama traže pojačanje u obrani i smatraju da Luiz nije dorastao igranju za njihov klub. Nakon Luiza, u drugom dijelu crveni karton zaradio je i Arsenalov golman Leno jer je igrao rukom daleko izvan svog šesnaesterca.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.