Arteta: Ostao sam u čudu kad je moj igrač dobio crveni

Foto: EPA

ARSENAL i Brighton odigrali su 1:1 na stadionu Emirates u trećem kolu engleske Premier lige. Arsenal je poveo pogotkom Kaija Havertza krajem prvog poluvremena, no početkom drugog sve se okrenulo. Declan Rice je dobio drugi žuti karton zbog navodnog otezanja igre.

Rice je napravio prekršaj na Joelu Veltmanu kod Brightonove korner-zastavice. Nakon toga je lagano nogom odgurnuo loptu, a Veltman se zaletio na njega i udario ga po nozi. Za suca Chrisa Kavanagha cijela ta situacija bila je za žuti karton Riceu, koji je onda i isključen. Pogledajte video OVDJE.

Arteta komentirao odluku suca

"Sudačka odluka promijenila je tijek susreta. Nisam dobio nikakvo objašnjenje za ovaj crveni karton. Kao i uvijek... Ostao sam u čudu. Da se takve odluke donose konstantno kroz utakmicu, bilo bi u redu, ali oni su nekoliko puta napucali loptu i ništa se nije dogodilo.

Suci nisu konzistentni. Trebao je onda i njihov igrač dobiti crveni karton. Svejedno, dobro smo reagirali i s deset igrača smo zaslužili pobijediti", rekao je nakon utakmice trener Arsenala Mikel Arteta.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.