As: Dalić kaže da je Petković za Real, ali savršen je za klubove druge klase

Foto: Profimedia

BRUNO PETKOVIĆ tema je jednog od najčitanijih europskih sportskih medija, madridskog Asa, koji pod naslovom "Petković, devetka 'za Real i Barcu' koja košta 2.5 milijuna eura" piše: "Hrvatski napadač nije bio najbolji na Euru, ali s 29 godina ima jako pristupačnu cijenu, zbog čega se njegov Dinamo trese."

Španjolci dodaju: "Petković je odigrao samo 87 minuta na Euru. Protiv Španjolske je ušao kao rezerva i naljutio izbornika Zlatka Dalića jer je neovlašteno pucao i promašio penal, ali mu je to oprostio te ga stavio u početnu postavu protiv Albanije. Petković nije igrao protiv Italije, zemlje u kojoj se formirao kao nogometaš i iz koje se prije pet godina vratio u domovinu za milijun eura. Toliko je za njega platio Dinamo."

"Dinamo drhti. Klubovi druge klase imaju još 20 dana za kupiti Petkovića"

As navodi da se taj klub sada boji da će izgubiti Petkovića za 2.5 milijuna eura: "Petković (29) je dosegnuo zrelost, a njegova budućnost je neizvjesna. Dinamo zbog toga drhti jer mu ključni igrač ima klauzulu po kojoj do 15. srpnja može otići za spomenuti iznos. Njega si itekako mogu priuštiti deseci europskih klubova druge klase. U Španjolskoj ih nekoliko baš takvih traži napadača Petkovićevih karakteristika i posebno ga cijene." 

Isti izvor ističe zašto je Petković još atraktivan: "Donedavno su ga stručnjaci smještali među elitu. Dalić, koji mu je često vjerovao, rekao je nakon utakmice s Nizozemskom prošle godine da je "s obzirom na talent i kvalitetu, on igrač za Real i Barcelonu". U svakom slučaju, može ga se kupiti za siću, samo 2.5 milijuna eura i bit će atraktivan u prijelaznom roku koji počinje za par dana."
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.