As: Mbappea je zasjenio 18-godišnjak

Foto: EPA

FRANCUSKI napadač Kylian Mbappe odigrao je ove sezone dvije utakmice u prvenstvu za Real Madrid, no nije još zabio gol. Imao je puno prilika koje nije iskoristio, a ni protivnici nisu bili posebno jaki. Real je uzeo tek bod protiv Mallorce, a pobijedio je u drugom kolu Valladolid.

Na Mbappeove nastupe osvrnuli su se španjolski mediji. Dan nakon utakmice sportski list As piše da je pozornost francuskoj zvijezdi ukrao 18-godišnjak Endrick. Brazilski napadač zabio je Valladolidu duboko u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena za konačnih 3:0.

Španjolski mediji Marca i As također naglašavaju da je ova utakmica, prva na Santiago Bernabeuu, trebala biti Mbappeova prilika da se u najboljem svijetlu pokaže svojim navijačima. Mbappeu zamjeraju činjenicu da je promašio sve šanse koje je dobio. Endrick je, pak, zabio gol iako je na terenu proveo tek 11 minuta te uputio samo jedan udarac. Brazilac je ušao u završnici upravo umjesto Mbappea.

Grafika: Sofascore

Mbappe prvi puta izvan francuske lige

Očekivanja od Mbappea puno su veća nego od 18-godišnjeg Endricka, koji se ovog ljeta priključio Realu. Francuz slovi za jednog od najboljih igrača svijeta, no ovo mu je prvi put da igra izvan francuske lige.

Zabio je za Real u utakmici europskog Superkupa protiv Atalante, no navijači Reala i španjolski mediji imaju ogromna očekivanja te će francuski napadač morati uskoro zabiti još golova kako bi ih zadovoljio. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.