As: Modrić nosi kapetansku traku, vođi Valverdeu ne treba taj komadić tkanine

Foto: Profimedia

"KAPETANSKA traka prema hijerarhiji pripada Luki Modriću, Daniju Carvajalu i Lucasu Vazquezu prije njega, ali Fede Valverde ne treba taj mali komad tkanine. On kapetansku traku ima tetoviranu na ruci. On je vođa još od vrtića", dio je uvoda teksta koji Marca posvećuje Valverdeu nakon pobjede 2:0 Real Madrida protiv Betisa.

Valverde je u njoj sudjelovao sigurnom igrom kroz svih 90 minuta i sjajnoj asistencijom petom za prvi od dva gola Kyliana Mbappea na utakmici. "Real je u početku utakmice djelovao uspavano, ali to sigurno nije bilo zbog njega koji je pokušavao ubrizgati adrenalin u srce momčadi, kao u poznatoj sceni iz Pulp Fictiona. Opet i opet, i opet", ističe se.

S Realom je osvojio 13 trofeja

"Ova sezona mogla bi ući u povijest. Bude li potrebna energija u sezoni koja se može protegnuti na beskonačne 72 utakmice, Valverde je tu. Na putu je da premaši 5000 odigranih minuta s Realom i na to doda minutažu u dresu Urugvaja", ističe se i podsjeća da je "neumorni" Valverde zasad odigrao punu minutažu u svih pet Realovih utakmica.

Valverde (26) je u Real stigao 2016. i kroz njegovu B momčad stigao do najjačeg sastava. Ukupno je odigrao 263 utakmice za klub, uz učinak od 23 gola i 24 asistencije. S Realom je slavio 13 trofeja.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.