Babić nakon poraza u Danskoj: Moramo podići atmosferu

Foto: Hina

HRVATSKA je porazom otvorila kvalifikacije za plasman na Olimpijske igre u Riju. Danska je slavila s 28:24.

"Podijelio bih utakmicu po poluvremenima. U prvom smo igrali dobro, ali to nismo uspjeli naplatiti, dok smo u drugom radili greške koje nam se ne smiju događati protiv ekipe kao što je Danska. Imali smo nekoliko individualnih grešaka, a kad uz to dodate promašene zicere poput sedmeraca...", rekao je Babić pred kamerama Dome Tv.

Hrvatska se okreće utakmici protiv Bahreina, a nakon nominalno najslabijeg protivnika u skupini Babićevo društvo čeka utakmica protiv Norveške koja je biti ili ne biti. Tko pobijedi, ide u Brazil.

"Da, vjerojatno će zadnja utakmica protiv Norveške odlučivati tko će ići u Rio. Mi sada moramo analizirati ovu utakmicu, nemamo previše vremena za oporavak, moramo podići atmosferu", poručio je izbornik.

Ivan Stevanović i Ivan Pešić odradili su vrlo dobar posao na golu.

"Nadam se da će tako braniti i protiv Norveške, koja igra kao i na Euru".

Domagoj Pavlović?

"Odigrao je ok, što je trebao napraviti je napravio. Bit će to bolje, on je budućnost našeg rukometa. Općenito, imali smo malih problema s vanjskim igračima, lijevim naročito, vidjelo se da zbog mladosti osciliramo, trebat će malo vremena dok igrači ne dođu na svoje", zaključio je Babić.

Hrvatska u subotu igra protiv Bahreina, a onda 10. travnja na rasporedu je vrlo vjerojatno odlučujuća utakmica s Norveškom (18 sati).
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.