REAL MADRID

Bale novim potezom pokazao koliko mu je svejedno za sve u Realu

Foto: Screenshot

REAL MADRID je nakon tri penala pobijedio 2:1 kod Celte Vigo. Madridski sastav došao je u vodstvo golom Karima Benzeme iz penala u 19. minuti, a Celta je izjednačila preko Nolita u 53. minuti. Real je do pobjede došao iz penala preko Benzeme u 69. minuti, a Francuz je pet minuta prije toga jedan jedanaesterac i promašio.

U toj utakmici Gareth Bale je proveo svih 90 minuta na klupi Reala, iako je bio spreman za igru. Trener Carlo Ancelotti ne daje mu priliku, a Bale se trudi svojim ponašanjem pokazati da mu je sasvim svejedno što se događa oko njega.

Velškog ofenzivca kamere su uhvatile u 46. minuti. U društvu suigrača Mariana Diaza, još jednog otpisanog u Realu, šetao se iz svlačionice prema klupi. Bale nije htio izaći na teren s ostatkom suigrača i sjesti na klupu uoči početka drugog poluvremena.

Na kraju sezone trebao bi otići iz Reala nakon devet godina. Za Real je odigrao 256 utakmica i zabio 106 golova, a godišnje zarađuje oko 35 milijuna eura. Ove sezone odigrao je 270 minuta za Real u svim natjecanjima kroz pet nastupa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.