Barcelona je odlučila što će napraviti s Čudom iz Kustošije

Screenshot: YouTube

MIKAYIL FAYE, stoper koji je prošle godine iz Hrvatske prodan u Barcelonu, a engleski mediji ga prozvali Čudom iz Kustošije, ostat će na Camp Nouu i u novoj sezoni. Iako su španjolski mediji pisali da bi ga Barca mogla prodati i tako si olakšati tešku financijsku situaciju, sad se navodi da je došlo do preokreta i da 20-godišnji senegalski reprezentativac ostaje u klubu.

Više klubova raspitivalo se oko mogućeg angažmana Fayea, a najveći interes pokazao je Porto. Ipak, nakon što visina transfera nije bila usuglašena i nakon što se novi trener momčadi osvjedočio u kvalitete mladog stopera te shvatio da će dulje vrijeme morati igrati bez ozlijeđenog Ronalda Arauja, odlučeno je da Faye ostaje kako bi konkurirao za nastup u prvoj momčadi.

Čeka prve minute za Barcinu prvu momčad

Novi plan je zadržati Fayea do zimskog prijelaznog roka, a onda u siječnju, nakon što se vidi je li ili koliko je igrao i doprinosio, donijeti novu odluku o njemu.

Faye je doveden u Barcelonu kao velik potencijal. Igrao je dosad samo za drugu momčad, za koju je u 33 utakmice zabio četiri pogotka. Bio je u nekoliko navrata na klupi za prvu momčad Barce, ali nije dobio minutažu. Pod ugovorom je do kraja sezone 2026./27.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.