Bayer se posebnom objavom oglasio o Stanišiću. Evo gdje će igrati sljedeće sezone

Foto: EPA

JOSIP STANIŠIĆ (24) vraća se u Bayern nakon uspješne posudbe u Bayer Leverkusenu. Ondje je hrvatski defenzivac osvojio duplu krunu te igrao u finalu Europa lige. Stanišić je skupio 38 nastupa. Četiri puta je bio strijelac, a šest puta asistent u 2354 minute igre. Dugo se pisalo o tome gdje će nastaviti karijeru, no sve je postalo jasno nakon što se Bayer jučer oglasio.

Bayer se oglasio

"Sve najbolje Josipu Stanišiću, Borji Iglesiasu i Timothyju Fosu-Mensahu. Hvala na svim uspomenama i prekrasnim trenucima, momci! Uvijek ćete biti dio ove sezone", poruka je njemačkog prvaka. Stanišiću i španjolskom napadaču Iglesiasu istekle su posudbe. Stanišić se vraća u Bayern i ondje će se boriti za mjesto u prvoj momčadi, kao i Iglesias u Betisu. Nizozemski defenzivac Fosu-Mensah Bayer napušta po isteku ugovora.

Čeka ga Euro pa borba u Bayernu

Na poziciji desnog beka u Bayernu imat će tri rivala: Noussaira Mazraouija, Sashu Boeyja i Joshuu Kimmicha ako ostane u klubu. Stanišića očekuje i nastup za Hrvatsku na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, gdje će izabranici Zlatka Dalića u grupnoj fazi igrati protiv Španjolske, Italije i Albanije. Ima 17 reprezentativnih nastupa, a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 28 milijuna eura.

All the very best to Josip Stanisic, Borja Iglesias and Timothy Fosu Mensah! 🙏 Thanks for all the memories and wonderful moments guys! You'll always be part of this season.🖤❤️ #Bayer04 #Werkself

Posted by Bayer 04 Leverkusen on Tuesday, June 4, 2024
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.