Bayern je veznjaka Portugala doveo za 51 mil. eura. Odigrao je tek 16 ligaških minuta

Foto: Profimedia

ZADNJE dvije utakmice Portugala na Europskom prvenstvu Palhinha je bio u startnoj postavi momčadi i odigrao 120 minuta osmine finala protiv Slovenije i svih 90 minuta četvrtfinala protiv Francuske. Mjesec dana nakon toga potvrđeno je da će karijeru nastaviti u Bayernu, koji je za njegove usluge platio 51 milijun eura Fulhamu. Ipak, Palhinha gotovo uopće ne igra.

Pouzdani defenzivni vezni portugalske reprezentacije tema je njemačkih medija. Oni ističu u kakvoj se poziciji nalazi nakon što je Thomas Tuchel inzistirao na njegovom dolasku, a njegov nasljednik na Bayernovoj klupi Vincent Kompany gurnuo ga daleko iza u poretku onih na koje računa.

Samo 29 odigranih minuta

Palhinha je odigrao tek 13 minuta u kup-utakmici protiv drugoligaša Ulma i samo 16 u dosadašnjem dijelu prvenstva. Kompany mu nije dao priliku u prvom kolu protiv Wolfsburga, a digao ga je s klupe protiv Freiburga tek u 74. minuti.

Palhinha je posljednje dvije godine igrao za Fulham, a prije toga nosio je dres Brage, Sportinga, Belenensesa i Moreirensea. Za portugalsku vrstu upisao je 31 nastup i postigao dva gola.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.