Bayernov trener nakon 6:1 i pred Dinamo: Moramo ovako nastaviti

Foto: EPA

NOGOMETAŠI minhenskog Bayerna su u trećem kolu njemačke Bundeslige na gostovanju lakoćom svladali novog prvoligaša Holstein Kiel sa 6:1. Tu su pobjedu Bavarci ostvarili prije premijere u Ligi prvaka, u kojoj idućeg utorka na svom terenu dočekuju  Dinamo.

Prvi pogodak Bayern je postigao nakon samo 14 sekundi, što je ujedno najbrži pogodak sezone u Bundesligi. Strijelac je bio Musiala. Nakon tek 13 minuta igre bilo je već 3;0, prvo je strijelac bio Harry Kane, a potom je vlastitu mrežu pogodio Remberg. Do kraja susreta još je dva puta domaću mrežu pogađao Kane koji je time kompletirao hat-trick, a još je jedan gol za Bayern dao Michael Olise. Gigović je u 82. minuti bio strijelac jedinog pogotka za domaći sastav.

Kompanyja ne zanima tablica

Pred Bayernom, koji je u prvenstvu na razlici golova 11:3, sad je utakmica protiv Dinama koju će igrati u utorak od 21 sat. Dinamo stiže u München nakon poraza 0:1 od Hajduka u derbiju SuperSport HNL-a. Njemački velikan Dinamo dočekuje bez problema s ozljedama i spreman nastaviti puniti mreže.

"Ne gledamo tablicu, moramo nastaviti pobjeđivati. Naš mentalitet od početka je bio jako dobar. Bilo je idealno što smo vodili 4-0 na poluvremenu pa smo mogli napraviti nekoliko izmjena. Nadam se da ćemo tako nastaviti i bez ozljeda igrača. Dobra utakmica i predstava. Moramo tako nastaviti", rekao je Bayernov trener.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.