Bayernovi pregovori s mladom zvijezdom ne idu dobro. Direktor: Bit će teško

Foto: EPA

JAMAL MUSIALA (21) jedan je od najboljih mladih igrača svijeta, a odlično je ušao i u novu sezonu te u prva tri kola Bundeslige postigao dva pogotka za Bayern. Ipak, Bavarce trenutno brine situacija s Musialinim ugovorom, s obzirom na to da pregovori o produljenju zasad ne idu dobro.

"Novi ugovor za Musialu? Bit će teško, ali ne i nemoguće", rekao je Bayernov direktor Max Eberl u razgovorima za Sport 1 i Sky te nastavio: "Jamal zna što ima u Bayernu. To je klub koji ga je doveo na vrhunsku razinu. Razgovori su počeli, uskoro će biti i intenzivniji. On treba postati jedno od lica Bayerna - kao Kimmich, Pavlović i Stanišić. Želimo osvajati Ligu prvaka i domaće titule."

Englezi ga žele

Britanski Mirror piše da situaciju oko Musiale pomno prate premierligaški velikani, koji bi ga rado doveli u Englesku. Musiala je, pak, dobar dio svog odrastanja proveo u Engleskoj, za koju je i igrao u mlađim selekcijama, da bi potom ipak odabrao predstavljati Njemačku. 

Mirror je dodao da je Musiala odbio Bayernovu zadnju ponudu za produljenje te da želi tjednu plaću u iznosu većem od 350 tisuća eura, što bi na godišnjoj razini bilo preko 18 milijuna. Musiala bi tako postao jedan od najplaćenijih igrača Bayerna (trenutno je to Harry Kane s godišnjom plaćom od 25 milijuna), dok po trenutnom ugovoru, koji mu istječe u ljeto 2026., godišnje zarađuje pet milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.