Beckhamov sin s 22 godine odustao od nogometa?

Foto: Profimedia

ROMEO BECKHAM (22), sin legendarnog engleskog veznjaka Davida Beckhama (49), odustao je od nogometne karijere, tvrdi neimenovani izvor za tabloid The Sun. "Romeo je odlučio objesiti kopačke o klin i posvetiti se modnoj karijeri. Volio je vrijeme provedeno u Brentfordu, ali sada će se fokusirati na modu, u kojoj leži njegova strast. Nedavno je potpisao ugovor s vrhunskim modnim agentom u Parizu i namjerava raditi s velikim brendovima", tvrdi nepoznati izvor.

Prema podacima Transfermarkta, Romeo je rođen u Londonu te je na početku karijere igrao u Arsenalovoj akademiji. Kako je njegov otac postao predsjednik Inter Miamija, Romeo se prebacio u akademiju toga kluba te je igrao za njegovu drugu momčad. Prošle godine potpisao je ugovor s engleskim prvoligašem Brentfordom i ovog ljeta mu je, tvrdi Sun, ponuđeno produljenje suradnje.

No, čini se da je neće prihvatiti jer je izabrao drugu profesiju. Točnije, ne želi biti profesionalni nogometaš, ali će igrati s najmlađim nogometašima Brentforda i onima oboljelima od Downova sindroma, tvrdi engleski medij. Spomenimo da je Romeo 2021. potpisao ugovor s Pumom vrijedan 1.4 milijuna eura kako bi bio njezino zaštitno lice. Među ostalim, bio je i model za naslovnicu Voguea iste godine

David Beckham je imao sjajnu karijeru

David Beckham, veznjak poznat prvenstveno po svom ubačaju i udarcu, bio je član Manchester Uniteda, Real Madrida, LA Galaxyja, Milana i PSG-a. Karijera mu je počela u devedesetima i trajala je do 2013. godine te je tijekom nje osvojio 22 klupska trofeja. Sakupio je 115 nastupa i 17 golova za reprezentaciju Engleske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.