Belgijci: Perišić nam se vraća?

Perišić slavi gol kao zvijezda Bruggea 2009. Foto: Profimedia

SUKOB Ivana Perišić i Gennara Gattusa nije top tema samo u Hrvatskoj. Odjeknuo je i u Belgiji. Naime, tamo se Ivan Perišić (35) davno, još kao tinejdžer, probio kao igrač Roeselarea, gdje je bio na posudbi iz francuskog Sochauxa. U samo pola sezone u malom belgijskom klubu Perišić je igrao tako da ga je u ljeto 2009. velikan Club Brugge kupio za 200 tisuća eura.

Perišić se tamo proslavio i prodao za 20 puta više. Nakon dvije godine u Bruggeu, gdje je bio najbolji strijelac lige, za 4 milijuna eura otišao je u Borussiju Dortmund. Zato belgijski mediji pišu o Gattusovom otkriću da je Perišić došao do njega i tražio odlazak iz Hajduka. Voetbalnieuws vijest o tome donosi pod naslovom:

"Zlatna prilika: Perišić se vraća u belgijsku ligu?" a u tekstu piše: "Posljednjih godina vidimo da se mnoga velika imena vraćaju u Belgiju. Zato ne bismo bili iznenađeni da u preostalih 18 dana prijelaznog roka vidimo još jedan takav transfer. Zašto se Ivan Perišić ne bi opet pojavio u Belgiji? Trener Gattuso ga je odstranio iz momčadi i objavio kako mu je igrač rekao da želi otići. Perišić ima ugovor s Hajdukom, ali moglo bi ga se dovesti."

Podsjećamo, Perišić od 29. kolovoza do 5. rujna može otići za samo 200 tisuća eura. U Hajduk se vratio početkom godine nakon što je u jesen prošle godine potrgao ligamente. Nakon teške ozljede se vratio prije četiri mjeseca, ali ne igra kao prije ozljede.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.