Belgijski veznjak koji je komentirao Brozovićevo pušenje suspendiran zbog cigarete

Foto: EPA-EFE

BELGIJSKI veznjak Radja Nainggolan dobro je poznato ime u svijetu nogometa, naročito među ljubiteljima Serie A. Dulje od četiri godine nosio je dres Rome, a u Italiji je nastupao još i za Cagliari i Inter, s kojim je prošle godine osvojio i naslov prvaka. 

Zatim se odlučio vratiti u domovinu pa je nakon isteka ugovora potpisao za Royal Antwerp, klub iz njegovog rodnog grada. U Antwerpu je od prošlog ljeta imao standardnu minutažu, ali tako, izgleda, neće biti u doglednoj budućnosti, jer Nainggolan je upravo suspendiran zbog cigarete koju je pušio tijekom ligaške utakmice sa Standardom.

Veznjak je oduvijek bio poznat po svom problematičnom ponašanju, a to je osim incidenta s cigaretom potvrdio i nedavnom vožnjom bez dozvole, zbog čega je kažnjen od strane policije. Zanimljivo, tijekom svojih dana u Interu, Nainggolan je ovako komentirao hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića: 

"Brozović vas definitivno zapali. Jeste li vidjeli lijepu fotografiju Broza na kojoj puši? Da sam ja zapalio, zaklali bi me, ali to je licemjerje. Što je krivo u cigareti u društvu ako trčiš na terenu? To čini trijumf još više prekrasnim."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.