Bijač: Nisam bio velika zvijezda. Pridonio sam s par obrana

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HRVATSKI vaterpolisti izborili su finale Olimpijskih igara u Parizu! U napetoj utakmici polufinala pobijedili su Mađarsku 9:8 i tako osigurali najmanje srebrnu medalju. Protivnik u nedjeljnom finalu od 14 sati bit će im reprezentacija Srbije, koja je u polufinalu izbacila SAD. Marko Bijač jedan je od junaka ove pobjede. Skupio je deset obrana.

"Preponosan sam na sve momke i cijeli stručni stožer. Ovo je kulminacija svih naših uspjeha. Opustimo se i uživajmo u ovom predivnom trenutku. Ne bih rekao da sam ja bio velika zvijezda. svi smo skupa napravili fantastičan posao. Momci su se potrošili maksimalno u obrani da bi mi olakšali.

Pridonio sam pobjedi sa svojih par obrana. Moramo se sad dobro odmoriti. iza nas su dvije teške utakmice. Srbija je fantastična ekipa predvođena Mandićem i Jakšićem.  Pokazali su da su, kao i mi, najbolji kad je najpotrebnije", rekao je Bijač nakon utakmice za HRT.

Kad Hrvatska i Srbija igraju finale?

Hrvatska će u finalu u nedjelju od 14 sati igrati protiv Srbije. Za hrvatski vaterpolo bit će ovo četvrta medalja s Olimpijskih igara u povijesti, nakon srebra u Atlanti 1996., zlata u Londonu 2012. i srebra u Rio de Janeiru 2016. Srbi su u polufinalu pobijedili Sjedinjene Američke Države 10:6.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.