premierhsip

Bijesni Ronaldo odjurio u tunel. Psovao je sebi u bradu i vrtio glavom

Foto: Guliver Image

MANCHESTER UNITED i Everton odigrali su 1:1 na Old Traffordu u 7. kolu Premiershipa.

United je poveo u 43. minuti golom Anthonyja Martiala, a bod gostima donio je Andros Townsend u 65. minuti. Yerry Mina je četiri minute prije kraja zabio gol za potpuni preokret, ali je on bio poništen zbog čistog zaleđa.

Manchester United nije odigrao pretjerano dobru utakmicu, a Ole Gunnar Solskjaer je u utakmicu ušao s Cavanijem u vrhu napada, dok je Cristiano Ronaldo, koji je zabio pet golova u pet utakmica od kad se vratio, startao na klupi. Kad je Portugalac izašao na zagrijavanje sredinom prvog poluvremena, Old Traffordom se zaorila poznata pjesma Viva Ronaldo, a njihov miljenik je u 57. minuti zamijenio Cavanija.

Ronaldo je imao tek jednu polušansu, a u 90. minuti je krasnim potezom asistirao Jadonu Sanchu, koji je iskosa s lijeve strane pucao traljavo i ravno u Pickforda. Nakon što je sudac označio kraj, bijesni Ronaldo je odmah krenuo prema tunelu, pozdravivši se usput samo s Jordanom Pickfordom.

Psovao sam sebi u bradu

Na snimci koju je na Twitteru objavila televizija BT Sport, koja ima vlastite kamere na stadionu, vidi se kako Ronaldo mumlja sam sebi nešto u bradu, a na njegovim usnama se jasno vidi da nekoliko puta govori "Puta", što je psovka na portugalskom.

"Očito je razočaran rezultatom i ja ga potpuno razumijem. Zabio je pet golova u pet utakmica, htio je nastaviti s tom formom i vjerovao je da može opet donijeti pobjedu svojoj momčadi. S igračima koje ima United bi morao dobivati ovakve utakmice. Evertonu je nedostajalo jako puno igrača i ovo je United morao dobiti", rekao je Rio Ferdinand u studiju BT Sporta nakon što je vidio snimku.

Ronaldu je u jednom trenutku prišao Andros Townsend, koji je ranio proslavio gol u stilu Ronalda, i nešto mu govorio, a Portugalac je samo kimnuo glavom i nije se ni okrenuo prema njemu. Na ulasku u tunel ruku mu je pružio jedan zaštitar, ali je Ronaldo samo prošao kraj njega i krenuo prema svlačionici.

Manchester Unitedu je ovo bio drugi uzastopan kiks u Premiershipu. Nakon što je u prošlom kolu kod kuće izgubio od Aston Ville, u ovom je odigrao samo 1:1 s Evertonom i propustio priliku skočiti na vrh tablice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.