"Biliću odlazi? Nema problema, ja ću otić´, ali ću se plasirat´ na Euro"

"BEZ ikakvog respekta prema nama ili protivniku, u medijima se stvara atmosfera kao da svaki put igramo protiv Andore." pronašao je izbornik krivce za skandiranje "Biliću odlazi" i "Igrajte pederi".

> Video - Šimunić i Modrić najkritičniji: Moramo bolje, utakmica traje 90 minuta!

> Video - Šeks i Marković birljiraju: Ustaški povici? Ma ja vam nečujem dobro!

> Veliki udarac za Nanu: Tribine prvi puta vikale Biliću odlazi!

> Slavene, promijeni ime u Srećko> Video: Grčka remizirala u Latviji, Hrvatska na vrhu skupine uoči "rata u Ateni"!

> Dva lica Hrvatske: Modrić i Eduardo okrenuli utakmicu protiv Izraela

"Nema problema, ja ću otić, ali ću se plasirat na Euro" poručio je onim tisućama medijski izmanipuliranih s maksimirskih tribina, koji su pokazali vrata do prije par godina najobljubljenijem Hrvatu. Uostalom, kao i njegovim igračima, koji loše igraju protiv Malte, a protiv Izraela se pokrenu kad upadnu u minus.

"Ne možete srušiti naš naum, naš cilj"

Bilić je pojasnio kako poruke nezadovoljne publike utječu na njegove izabranike: "Ako se kuleru Joeu događa da ga takvi povici uznemire, što onda dodati. Ali nas to ne može srušiti, naš naum, naš cilj.

Ja sam svjestan da je to specifičnost našeg posla. Ono što se piše na mene ne utječe, ali utječe na igrače, oni tu ne dolaze pit kave i plandovat, nego teško radit, to rade sa zadovoljstvom i mukte" odgovorio je Bilić na medijske natpise da pripreme reprezentacije podsjećaju na ladanje.

"Povici publike su bili neprimjereni"

"Ja ne govorim da mi ne igramo sjajno, naš stožer je najkritičniji. Ne skrivamo da to nije sjajno, ali danas, kada smo igrali ključnu kvalifikacijsku utakmicu, ti su povici bili neprimjereni" uvjeren je Bilić.

Iako je najveći dio izbornikovog druženja s novinarima zauzelo objašnjavanje da su za narušenu atmosferu oko reprezentacije krivi oni, progovorilo se ponešto i o samoj utakmici:

"Izraelci nas nisu iznenadili taktikom 3-5-2, zato smo forsirali igru preko bokova, ali naši centaršutevi nisu bili dobri. Osim prvih 15-ak minuta, kada su Izraelci bili naizgled bolji i gol je visio pred njihovim vratima, tako da smo mi primili gol kad smo ga trebali zabiti. Na poluvremenu sam zbog povrede zamijenio Ćorluku i rekao im da zadrže mirnoću."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.