Bio je prvak Europe, s Unitedom ima Ligu prvaka, a sad stiže u Sjevernu Makedoniju

Foto: Profimedia

PRAVA transfer-bomba stiže iz Sjeverne Makedonije. Gostivar, ekipa koja je prošlu sezonu završila na devetom mjestu tamošnjeg prvenstva, u završnoj je fazi pregovora s legendarnim Portugalcem Nanijem (37). Tu je vijest objavio makedonski portal Makfudbal, a isti izvor piše kako je do završetka posla ostalo samo riješiti detalje te da je Nani zadovoljan financijskim uvjetima. 

S Unitedom i Portugalom je bio prvak Europe 

U svom primeu Nani je bio jedan od boljih ofenzivaca u Europi, a u dresu Manchester Uniteda osvojio je čak 12 trofeja, uključujući Ligu prvaka 2008. Sir Alex Ferguson ga je doveo 2007. iz Sportinga za 25 milijuna eura. Punih osam godina je nastupao za momčad s Old Trafforda, a onda je prešao u Fenerbahče.

Zatim je nosio dres Lazija, Valencije, vratio se u svoj Sporting, a bio je i u Americi, gdje je igrao za Orlando. Prije dvije godine bio je član Venezije, a nakon toga i australskog Melbournea.

Zadnji angažman bio mu je u turskoj Adani. U dresu reprezentacije Portugala odigrao je 112 utakmica i zabio je 23 gola. Prije osam godina s Portugalom je bio prvak Europe. Transfermarkt ga procjenjuje na 200 tisuća eura. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.