Bišćan: Dovoljno smo pametni i lukavi da se prilagodimo uvjetima u Kazahstanu

Foto: Dario Grzelj/HINA

DINAMO i Astana igraju uzvratnu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka u Kazahstanu u srijedu od 16 sati. U prvoj je utakmici Dinamo napravio golemu prednost od 4:0, tako da može nešto opuštenije ući u uzvrat. Momčad Igora Bišćana stigla je u Kazahstan, a trener je najavio utakmicu.

"Nadam se da neće ova vremenska razlika puno utjecati na nas. Putovali smo dosta dobro, imali smo dobar let i dovoljno mjesta u avionu da nas sve to skupa ne umori. Vidjet ćemo koliko će ta putovanja ostaviti traga na nama. Vjerojatno će Astana morati riskirati i ne dozvoliti nama da umrtvimo utakmicu s našim načinom igre. Oni će biti agresivni i mi moramo biti spremni na to. Labav ulazak u utakmicu mogao bi nam zakomplicirati život. A to je zadnje što želimo", rekao je Bišćan.

Bišćan još nije donio odluku o sastavu

"Nismo se u Zagrebu pripremali za umjetnu travu. Procijenili smo da ne bismo previše dobili s tim, nego da bismo samo tako nepotrebno utjecali na stanje naših igrača. Moramo se pomiriti s tim da se igra ozbiljna utakmica i biti fokusirani.

Vjerujem da smo dovoljno pametni i lukavi da se znamo adaptirati na uvjete i da ne bi ta podloga trebala puno utjecati na našu izvedbu. Danas ću vidjeti kakav sastav možemo planirati. Ovisi kako se pojedinci osjećaju na toj podlozi. Nakon toga ćemo donijeti odluku", zaključio je Dinamov trener.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.