Biser Hajduka ozlijedio se na utakmici mlade reprezentacije. Izašao je iz igre

Foto: Josip Regovic/Pixsell

HRVATSKA U-21 reprezentacija od 18 sati u Koprivnici igra utakmicu skupine G kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Grčke. Ta utakmica odlučuje o drugom mjestu koje vodi najmanje u play-off. Momčad izbornika Ivice Olića s 19 bodova drži drugo mjesto, dok su Grci treći s dva boda manje. Vodeći je Portugal s 24 boda. Podsjetimo, uz devet pobjednika skupina, prolazak na Euro izborit će i tri najbolje drugoplasirane reprezentacije. Tekstualni prijenos utakmice možete pratiti OVDJE.

Na poluvremenu je rezultat 2:2, a strijelci su bili Lukas Kačavenda i Dion Drena Beljo. No u nadoknadi su stigle loše vijesti, posebno za navijače Hajduka. Mlada stoperska nada Dominik Prpić morao je izaći iz igre zbog ozljede, a prilikom izlaska dobio je pljesak svih navijača na stadionu Ivan Kušek Apaš.

Dvadesetogodišnji branič ove je sezone započeo osam od devet utakmica za Hajduk u prvenstvu. Imao je dvije asistencije, a posebno je pamtljiva ona za Marka Livaju protiv Dinama kad je Hajduk slavio na Maksimiru 1:0.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.