Biuk: Počastit ću ekipu na putu kući

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

HAJDUK je u desetom kolu SuperSport HNL-a na gostovanju pobijedio Slaven Belupo 2:0. Momčad Gennara Gattusa do tri boda došla je golovima na kraju prvog dijela. Tomislav Božić zabio je autogol, a u strijelce se upisao i Stipe Biuk. Ovom pobjedom Hajduk se odvojio na vrhu prvenstvene ljestvice s 24 boda, četiri više od Rijeke i Dinama. Utakmicu je komentirao strijelac drugog gola Stipe Biuk. Bio mu je to prvi gol za Hajduk otkad je došao na posudbu iz Valladolida.

"Nismo skroz dobro ušli, trebalo nam je vremena da se složimo, da nađemo prave prostore u kojima možemo biti opasni. Zabili smo dva gola, završili utakmicu bez primljenog pogotka, što je najbitnije. Nema opuštanja, radimo dalje i čekamo novu utakmicu", rekao je nakon utakmice krilni napadač Hajduka.

Komentar na pogodak

"Osjećaj je predivan, trebao mi je gol za samopouzdanje i nadam se da ću tako i nastaviti. Odmah sljedeću utakmicu mogu isto tako pomoći ekipi, zabiti ili asistirati. To je jako bitno. Počastit ću ekipu na putu kući."

Sljedeće kolo stiže Lokomotiva na Poljud

"Igramo kući, naravno da uvijek očekujemo pobjedu. Znamo da će biti teško, spremit ćemo se, imamo cijeli tjedan za raditi, treniramo dobro i mislim da ćemo biti spremni", rekao je na kraju razgovora Biuk.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.