Bivši igrač Barce i Atletica ostao bez bogatstva: "Sve je odjednom nestalo"

Foto: EPA

ARDA TURAN (36) imao je bogatu karijeru koju je završio u rujnu prošle godine. Turski ofenzivac nastupao je za Galatasaray, Manisaspor, Atletico Madrid, Barcelonu i Basaksehir. Najbolje godine proveo je u španjolskim velikanima, s kojima je osvojio deset trofeja i tome dodao tri s Galatasarayom. Turan je zaradio milijune, no sada je otkrio kako je ostao bez bogatstva.

Bivši turski reprezentativac prozvao je Secila Erzana, direktora podružnice banke sa sjedištem u Istanbulu, te izjavio da ga je on prevario. "Rekao mi je: 'Tko god uloži u ovaj fond, zaradit će.' Uložio sam više od 13 milijuna eura. Sav novac i trud, sve što sam godinama radio, odjednom je nestalo", rekao je Turan, a prenosi katalonski Sport.

"Uništeni su moj novac i trud. Žao mi je, ovo me potpuno iscrpilo. Sva moja ušteđevina izgubljena je u trenu", dodao je Turan. Sport piše kako je golman Galatasaraya, Urugvajac Fernando Muslera, također ostao bez 1.2 milijuna eura koje je na Erzanov savjet uložio u investicijski fond. 

Turan započeo trenersku karijeru

Turan je u travnju ove godine započeo trenersku karijeru. Preuzeo je turskog drugoligaša Eyüpspor. Njegova se momčad nakon 12 kola nalazi na prvom mjestu s 30 bodova, četiri više od drugog Kocaelispora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.