Košarka

Uljarević potpisao za Goricu i najavio borbu za trofeje

Foto: KK Gorica

KK GORICA dovela je 21-godišnjeg Karla Uljarevića koji je prethodno nastupao za Cibonu i Zadar, objavljeno je na službenoj stranici kluba.

Uljarević igra na poziciji playmakera i već godinu dana bio je želja trenera KK Gorice Josipa Sesara.

"Nismo još gotovi, roster i dalje nije zaključen. Pratit ćemo tržište i reagirati ako se ukaže dobra prilika", najavio je Sesar, piše cityportal.hr.

"Došao sam osvojiti trofej"

Ovaj playmaker rođen je u Osijeku, a svoju karijeru počeo je u KK Osječkom sokolu. Sa 16 godina prelazi u Cibonu, a prošlu sezonu proveo je u Zadru.

"Dolazim u jako dobru momčad, prepunu mladih igrača s golemim potencijalom i vjerujem da nas čekaju jako dobre stvari. Vjerujem da ću se dobro uklopiti u to društvo i da ćemo ostvariti sve naše ciljeve. Osobno, dolazim u Goricu kako bih osvojio neki trofej u domaćim okvirima, bio to kup ili prvenstvo. Vjerujem da su to realne ambicije, da ova momčad ima kvalitetu za to. Za to ćemo morati jako puno raditi, neke stvari morat će se i poklopiti, ali siguran sam da je moguće. Naravno da mi je cilj i napredovati kao igrač u sezoni pred nama, uvjeren sam da je ovo prava sredina za to", kazao je Uljarević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.