KOVAČEV BAYERN

Bivši kapetan Bayerna: Kvaliteta svlačionice je opala. Ovo nije Bayernova godina

Foto: EPA

"BAYERN uvijek želi biti ispred ostalih", rekao je novinarima  izvršni direktor kluba Karl-Heinz Rummenigge prije puta u London gdje će u utorak Bavarci gostovati kod Tottenhama u sklopu 2. kola Lige prvaka.

Međutim, ne sviđa se svima smjer u kojem je Bayern krenuo ove sezone. Bivši kapetan kluba Stefan Effenberg kritizirao je Kovačevu svlačionicu istaknuvši da u njoj nema dovoljno kvalitete za uspješnu europsku sezonu.

"U usporedbi s prošlom sezonom, kvaliteta svlačionice je znatno opala. Bavarci su slabiji unatoč dolasku Coutinha i Perišića. Otišli su Hummels, Ribery i Robben. S potonjom dvojicom Bayern bi s lakoćom pobijedio Tottenham 2:0, a ovako će imati problema. Ne vidim ovo kao njihovu godinu", rekao je za Kicker 51-godišnjak.

"I dalje smatram da Bayern nije ni blizu Liverpoola, Manchester Cityja, Barcelone i Juventusa, iako to možda tako ne djeluje", kazao je Effenberg koji je bio kapetan kluba 2001. godine.

S Effenbergom se složio i Willy Sagnol, bivši član Bavaraca, koji ističe da bolji igrački kadar ništa ne garantira ako momčad nema pravi mentalitet.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.