Bivši kapetan Dinama odigrao prvu utakmicu u SHNL-u nakon šest godina

Domagoj Antolić (lijevo) Foto: Josip Mikacic/PIXSELL

VARAŽDIN je pobijedio Lokomotivu 0:1 u utakmici petog kola SuperSport HNL-a. Jedini pogodak na utakmici zabio je Dmitar Mitrovski iz jedanaesterca u 51. minuti. Varaždinu je ovo druga pobjeda u sezoni, dok je Lokomotivi ovo treći poraz. Momčad trenera Silvija Čabraje još uvijek nema pobjedu.

U prvom sastavu Lokomotive, s brojem 10 na dresu, bio je Domagoj Antolić (34). Iskusni veznjak ovog ljeta došao je u zagrebački klub i time se vratio u hrvatsko prvenstvo nakon šest godina. U povratničkom debiju odigrao je 56 minuta.

Antolić je bio kapetan Dinama

Podsjetimo, Antolić je bio kapetan Dinama iz kojeg je otišao 2018., nakon čega je tri godine igrao za varšavsku Legiju, a onda i tri godine za saudijski Damac. Za Dinamo je igrao od 2007. do 2010. te potom od 2013. do 2018. Za vrijeme prve epizode odradio je jednu sezonu na posudbi u Lokomotivi, dok je pod ugovorom s Lokomotivom bio između 2010. i 2013.

S Dinamom je osvojio osam trofeja, a još je tri podizao kao član Legije, dok je u sezoni 2019./20. izabran za najboljeg veznjaka poljske Ekstraklase. Za reprezentaciju Hrvatske odigrao je šest utakmica. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 600 tisuća eura, dok mu je 2015. najveća vrijednost na toj stranici iznosila 2.5 milijuna eura.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.