Bivši Modrićev suigrač dobio otkaz na BBC-ju zbog slanja neprimjerenih poruka ženama

Foto: EPA

BIVŠI engleski veznjak Jermaine Jenas (41) u karijeri je 21 put nosio dres reprezentacije, a za Tottenham je upisao 202 nastupa. Tijekom razdoblja na White Hart Laneu dijelio je svlačionicu s našim Lukom Modrićem, a igrao je još za Newcastle, Nottingham Forest, Aston Villu i QPR.

Nakon završetka igračke karijere, koju su skratile ozljede i okončale je prije deset godine, Jenas je našao angažman u medijima. Radio je kao voditelj brojnih službenih UEFA-inih ceremonija, a na BBC-ju je imao stalni angažman u sklopu emisije Match of the Day.

Jenas se našao u središtu skandala kada ga je kolegica optužila da joj je slao neprimjerene poruke, a nakon nje se sa sličnim optužbama javilo još žena. BBC ga je otpustio, a engleski mediji pišu kako je na tom poslu Jenas zarađivao oko 200 tisuća funti godišnje.

"Smatram to varanjem"

Sada je u podcastu Talksporta preuzeo dio odgovornosti: "Nisam učinio ništa protuzakonito, to su bile neprikladne poruke između dvije odrasle osobe koje su pristale na to. Sramim se i duboko mi je žao. Iznevjerio sam sebe, svoju obitelj, prijatelje i kolege, i svima dugujem ispriku. Jako mi je žao.

Mislim da bi bilo pošteno reći da imam problem. Znam da sabotiram samog sebe i imam samodestruktivnu crtu kada je u pitanju moja veza, a znam da trebam pomoć. I dobivam pomoć. Puno sam griješio, i trenutno sebi postavljam puno pitanja. Znam da ima puno posla koji treba obaviti, i bit će teško.

Prije nego što je išta od ovoga postalo javno, posjetio sam svog liječnika i nakon duge rasprave naručio se na terapiju. Želim pokušati riješiti te probleme, doznati otkuda proizlaze i zašto to radim i povrjeđujem ljude koje volim. Nisam ponosan na ono što sam uradio i što sam rekao. I smatram to varanjem, da, iako se nikada ništa fizički nije dogodilo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.