Bivši reprezentativac Engleske odgovorio Ibri: Odrasti. Žena me ozlijedi jače od toga

Foto: EPA/Instagram

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (43) prije dva dana objavio je dvije fotografije koje su šokirale i zabrinule fanove. Na fotografijama se vidi kako mu je glava razbijena i u krvi. Objavom je izazvao niz reakcija, a u opisu je napisao: "Sve je to dio igre." Engleski mediji izdvajaju komentar napadača Andyja Carrolla.

"Odrasti, Ibra. Gore ozljede od ove sam znao dobiti od svoje žene", napisao je Carroll u komentarima. Dva igrača su se samo dvaput u karijeri sučelila, ali nisu imala nikakav sukob koji bi sugerirao da između njih dvojice postoji zla krv. Zlatanovi fanovi obrušili su se na Carrolla u komentarima, a neki očekuju da će mu i Zlatan odgovoriti.

Carroll jedno od najgorih pojačanja u povijesti Liverpoola

Carroll (35) trenutno igra u Bordeauxu, u četvrtoj francuskoj ligi. Stigao je u momčad posrnulog francuskog velikana iz drugoligaša Amiensa, gdje je prošle sezone upisao 35 nastupa i postigao četiri gola. Bordeaux je šest puta bio francuski prvak, a nakon što je u kolovozu proglasio bankrot, izbačen je u četvrtu ligu.

Prošle sezone igrao je u drugom razredu francuskog nogometa zauzevši 12. mjesto. Carroll je krajem 2010-ih bio prava zvijezda engleske Premier lige. Igrao je odlično za Newcastle te je 2011. prešao u Liverpool za 41 milijun eura, što je tada bio rekord za britanskog igrača. Proglašen je jednim od najskupljih i najvećih promašaja u povijesti Redsa.

No to je bio vrhunac njegove karijere, kad je odigrao i devet utakmica za reprezentaciju Engleske, pri čemu je zabio dva gola. Otad mu je sve krenulo nizbrdo, pa je završio na jugu Francuske, gdje mu je plaća tek 3500 eura mjesečno. Kako tvrdi, ne isplati mu se igrati za Bordeaux.

Ibrahimović radi kao savjetnik za sportska pitanja u Milanu i jedan je od najodgovornijih ljudi za sportsku politiku Rossonera. Prema podacima Transfermarkta, Ibrahimović je za Milan odigrao 163 utakmice, u kojima je zabio 93 pogotka i asistirao za 34. S milanskim klubom osvojio je dva talijanska prvenstva i jedan talijanski superkup.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.