Bivši sudac: FIFA je izborom suca pokazala da ne poštuje Hrvatsku i Maroko

Foto: Profimedia

BIVŠI sudac, Meksikanac Felipe Ramos Rizo, na Twitteru je komentirao odluku FIFA-e da utakmicu za treće mjesto Svjetskog prvenstva sudi Abdulrahman Al-Jassim (35) iz Katara. "FIFA-ine stvari, samo s jednom odrađenom utakmicom Abdulrahman Al-Jassim sudi utakmicu za treće mjesto, a Poljak Szymon Marciniak sa samo dvije utakmice sudi finale."

Bivši španjolski sudac, a danas novinar Joan Fabregas je, pak, objavio: "Totalno je nepošteno da utakmicu za treće mjesto između Hrvatske i Maroka sudi Abdulrahman Al-Jassim. Time se želi zahvaliti organizatorima Svjetskog prvenstva." Podsjetimo, Al-Jassim je kao glavni sudac vodio utakmicu SAD - Wales na početku SP-a, dok je bio četvrti sudac utakmice Portugal - Urugvaj.

 Al Jassim je FIFA-in sudac od 2013. godine. Hrvatskoj nikad dosad nije sudio. Prije sedam godina u Čileu je sudio hrvatskoj reprezentaciji do 17 godina. U toj reprezentaciji od današnjih su reprezentativaca nastupali Borna Sosa i Martin Erlić. Finale će suditi Poljak Szymon Marciniak (41).

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.