Bivši trener Barcelone posjetio Rudeš

Foto: EPA

ŠPANJOLSKI trener Quique Setien (65) posjetio prostorije zagrebačkog Rudeša. Član SuperSport 1. NL objavio je na Facebooku: "Današnje popodne imali smo jedinstvenu priliku biti u društvu velikih nogometnih imena - Quique Setiéna i Ramiro Amarellea. Bivši trener Barcelone, Real Betisa, Villarreala i brojnih drugih španjolskih klubova posjetio je sa svojim pomoćnikom i bivšim suigračem, legendom nogometa na pijesku, naše klupske prostorije ovog popodneva.

Na inzistiranje dugogodišnjeg im prijatelja i našeg voditelja nogometnih procesa Ivana Mijača, Quique i Ramiro bili su dio neformalnog druženja u našoj Press sobi, a također će naš stadion posjetiti i na nedjeljnoj utakmici." Rudeš u nedjelju od 15 sati dočekuje BSK Bijelo Brdo u petom kolu 1. SNL.

Današnje popodne imali smo jedinstvenu priliku biti u društvu velikih nogometnih imena - Quique Setiéna i Ramiro...

Posted by NK Rudeš on Friday, September 13, 2024

Setien je u karijeri od španjolskih prvoligaša vodio Las Palmas, Betis, Villarreal i Barcelonu. Trener Barcelone bio je od 12. siječnja 2020., kada je naslijedio Ernesta Valverdea. Otkaz je dobio na kraju sezone, a ostao je upamćen kao trener koji je izgubio 8:2 od Bayerna u četvrtfinalu Lige prvaka.

Posljednji posao bio mu je u Villarrealu, na čiju je klupu sjeo u listopadu 2022. godine. Godinu dana kasnije dobio je otkaz zbog loših rezultata. Kao igrač bio je član Racing Santandera, Atletico Madrida, Logronesa i Levantea, a za Španjolsku je nastupio triput. Igrao je na poziciji veznog.

Standings provided by Sofascore

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.