Bivši trener Hajduka: Livaja je jedan od tri najbolja igrača koje sam trenirao

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

BIVŠI trener Hajduka Paulo Tramezzani trenutno je bez angažmana nakon što se krajem prošle godine treći put u svojoj trenerskoj karijeri razišao sa švicarskim prvoligašem Sionom. Taj mandat ujedno mu je bio i najdulji od svih do sada. U Sion je stigao nakon Hajduka i na klupi ostao 13 mjeseci. 

Tramezzani je sada dao intervju za američki portal Yardbarker.com u kojem je govorio o igračkoj karijeri u kojoj je osvojio Kup UEFA-e s Interom i nešto manje uspješnoj trenerskoj karijeri u kojoj mu je najveći uspjeh titula prvaka Cipra s APOEL-om iz Nicosije.

Na pitanje o najboljim igračima koje je vodio je rekao: "Prvi igrač koji mi se istaknuo je Ezgjan Alioski, reprezentativac Sjeverne Makedonije koji je sa mnom bio u Luganu. Vodio sam i Marija Balotellija, igrača velikog srca, divna je osoba. Imao sam čast raditi i s Markom Livajom u Hajduku."

Tramezzani i Livaja surađivali su u Hajduku početkom 2021. godine, kada se Livaja vratio u svoj matični klub. Talijan je na klupu doveden kada je Hajduk bio peti klub na tablici i do kraja sezone je uspio izboriti Europu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.