Bizarna greška na predstavljanju Barcine legende u MLS-u: Adminu trebaju nove naočale

Foto: EPA

INTER MIAMI predstavio je svojim navijačima nove igrače s kojima će pokušati popraviti rezultate u ovoj sezoni. Svakako najveći događaj za franšizu i cijeli MLS je dolazak Lionela Messija na čije se predstavljanje danima čekalo u redu pred stadionom. Sve ostalo i svi drugi manje su važni, a mnogima i nepoznati, dokazala je bizarna pogreška na primjeru Sergija Busquetsa.

Jedan od najboljih defenzivnih veznih svih vremena, Barcelonina legenda s više od 700 nastupa i 32 trofeja za taj klub, potpisao je za Inter Miami do kraja 2025. godine. Nogometaš sa 143 nastupa za španjolsku reprezentaciju, osvajač svjetskog i europskog prvenstva i Lige nacija ipak neće na najbolji način pamtiti svoj dolazak u Sjedinjene Američke Države.

Navijači uočili pogrešku

Administrator društvenih mreža MLS-a napravio je pogrešku kod vijesti o njegovom dolasku u ligu i umjesto njegove objavio fotografiju Alvara Arbeloe. Na njoj je Realova legenda u dresu reprezentacije s trofejom dobivenim za osvajanje SP-a i grafika s trofejima koja bi trebala dokazati kakav velikan stiže u MLS.

Nakon što su navijači uočili pogrešku objavljen je novi tvit s fotografijama Busquetsa i Arbeloe na kojem piše: "Zašto Arbeloa i Busquets ovdje izgledaju tako slično? Adminu su potrebne nove naočale..."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.