Bjelica: Hodao sam kao Baltazar, nisam mogao sjediti

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMO je na gostovanju pobijedio RB Salzburg 0:2 u trećem kolu Lige prvaka. Strijelci Dinama bili su Sandro Kulenović u 49. i Bruno Petković u 84. minuti, a austrijski viceprvak je od 66. minute imao igrača manje jer je direktni crveni karton dobio golman Alexander Schlager.

Zagrebačkom klubu ovo je bila prva pobjeda u novoj sezoni Lige prvaka nakon poraza od Bayerna (9:2) i remija s Monacom (2:2). Salzburg je doživio treći poraz nakon što nije uspio doći do bodova protiv Sparte Prag (3:0) i Bresta (0:4). Podsjetimo, trenera Dinama Nenada Bjelice nije bilo na klupi zbog crvenog kartona zarađenog protiv Monaca, pa je momčad vodio njegov pomoćnik Danijel Jumić. Bjelica je unatoč tome održao konferenciju za medije nakon susreta.

Bjelica: Hodao sam kao Baltazar

Našalio se kako "ima iskustva" s tim da zbog kazni s tribina prati susrete svojih nogometaša, a zatim dodao da je bio nervozan gledajući ih kako igraju. Pritom je samoga sebe usporedio s animiranim likom Profesora Baltazara, u šezdesetima proizašlim iz Zagrebačke škole crtanog filma. Baltazar je bio poznat po svojem žustrom hodu.

"Prvo poluvrijeme sam uspio sjediti, ali u drugom više nisam. Hodao sam kao Baltazar, najvažnije je da je ekipa odradila sjajan posao", našalio se Bjelica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.