Bjelica i Tramezzani se sukobili nakon utakmice. Komentator: Ne vjerujem što vidim

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

ISTRA i Dinamo remizirali su u utakmici desetog kola SuperSport HNL-a u Puli rezultatom 2:2. Mateo Lisica i Beyatt Lekweiry zabili su golove za Istru, a za Dinamo su pogađali Arijan Ademi i Sandro Kulenović. Istra je igrala s desetoricom od 64. minute, kad je drugi žuti karton dobio Stephane Keller.

Tijekom cijele utakmice bilo je puno tenzija, trener Istre Paolo Tramezzani i njegovi suradnici stalno su se bunili na suđenje Darija Bela, a u tom procesu protestiranja je Bel podijelio i nekoliko crvenih kartona ljudima iz stožera domaće momčadi. Ipak, najveći incident dogodio se na kraju utakmice.

Sukob se nije vidio u prijenosu

Nenad Bjelica i Tramezzani sukobili su se nakon što je sudac označio kraj utakmice. Situaciju se nije moglo vidjeti u prijenosu, ali zato je komentator MaxSporta Ivan Ljubić sve vidio i u prijenosu istaknuo kako je došlo do sukoba, a onda i dodao "ne vjerujem što vidim", prije nego se režiser prijenosa prebacio na događaje uz teren. Čini se da je do naguravanja došlo jer je napadač Giorgi Gagua nešto dobacio Bjelici, a onda su oba trenera i stožera burno reagirala jedan prema drugome.

Kad je kamera pokazala što se događa u trenerskim prostorima, mogli smo vidjeti samo dvojicu trenera koji su već razdvojeni, a među njima je još niz ljudi koji se naguravaju, ali i sprječavaju veći sukob. Kako je rekao komentator, zaštitari i suradnici su razdvojili sukobljene trenere. Na kraju su Bjelica i Tramezzani porazgovarali i zagrili se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.