Bjelica je sve dalje od Dinama, koji još nema trenera. Trening je vodio Perković

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

DAN nakon debakla u Koprivnici (4:1), Dinamo i dalje nema novog trenera. Očekivalo se da bi Uprava mogla još sinoć, a svakako danas objaviti ime Jakirovićevog nasljednika, ali od toga zasad nema ništa. Današnji trening vodio je Sandro Perković i pojavila se informacija da je on igračima rekao tko je novi trener. No, kako doznajemo, to nije točno te se i dalje ne zna tko će sjesti na klupu.

Oko Bjelice nisu svi suglasni

Jedan od glavnih kandidata bio je Nenad Bjelica, oko kojega postoji konsenzus Izvršnog odbora, ali ima i onih iz najužeg vrha kluba koji nisu za tu opciju. Kandidat je i Željko Sopić, ali njih dvojicu nitko iz kluba još nije nazvao. Nisu oni jedini, postoji još kandidata, no odluka nije donesena.

Sve ovo zateklo je Dinamovo vodstvo, koje je nakon smjene Sergeja Jakirovića računalo da će momčad pod vodstvom Sandra Perkovića odraditi utakmice sa Slavenom, Banjolama i Lokomotivom. To je trebalo Upravi dati dovoljno vremena da odabere pravog čovjeka, ali se sve promijenilo nakon sinoćnje katastrofe protiv Slavena.

Perković i dalje vodi momčad

Bilo je i povišenih tonova oko svečane lože i Dinamovi navijači očekuju hitno imenovanje novog trenera. On, kako trenutačno stvari stoje, neće biti Nenad Bjelica, koji je i pod ugovorom s Union Berlinom. No, to bi bio najmanji problem. Riješio bi se taj raskid ako bi postojala velika Dinamova želja, no to trenutačno nije realno.

Spominje se i Damir Krznar, o čijem angažmanu se također raspravlja, kao i o još nekim imenima koja se već danima spominju u medijima. Uvijek postoji opcija da Marko Marić dovede i nekog stranca, pod uvjetom da se s tim usuglase svi oni ljudi koji u klubu o tome odlučuju. Kako sad stvari stoje, do daljnjega je trener Sandro Perković.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.