Bjelica: Nikad ne komentiram suđenje

Foto: Saša Miljević/PIXSELL

ISTRA i Dinamo igrali su 2:2 u desetom kolu SHNL-a na Drosini. Domaći su vodili 1:0 i 2:1, ali su na kraju zadovoljni bodom jer su zadnji pola sata igrali s igračem manje nakon što im je isključen branič Stephane Keller. 

Utakmicu su obilježile grubosti, velike tenzije te sukobi i kontroverzne odluke suca Darija Bela, na kojeg su se igrači i trener Istre žestoko žalili. Ne zamjeraju mu toliko isključenje i penal za Dinamo, koliko to što je, kako tvrde, navlačio za goste u ostalim prilikama. Prije svega da nije kažnjavao njihove grubosti.

"Sve što se dogodilo na terenu treba ostati na terenu"

Grubosti je bilo i nakon utakmice, kada se Dinamov trener Nenad Bjelica prvo verbalno, a zatim i fizički sukobio s igračem Istre, nakon čega je ušao u klinč i s Paolom Tramezzanijem, trenerom gostiju. Ovako je nakon toga komentirao te situacije:

"Sve što se dogodilo na terenu treba ostati na terenu. Pokušavam maksimalno respektirati suparnike, a kad taj respekt ne dobijete nazad, reagirate vrućom glavom. Ma ja nisam ni reagirao. Samo sam rekao tom igraču da ne vrijeđa moju klupu, ali ne bih davao tome prevelik značaj. Idemo dalje. Mi smo htjeli dobiti, oni isto, bilo je tu previše nervoze. Suđenje? Nikad ne komentiram suđenje."

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.