Bjelica odradio kaznu, vraća se na klupu Uniona

Foto: EPA

U ODGOĐENOM susretu 18. kola njemačkog nogometnog prvenstva Mainz i Union Berlin kojeg vodi hrvatski stručnjak Nenad Bjelica, su odigrali 1:1. Bio je to derbi iz donjeg doma Bundeslige nakon kojeg zadovoljniji mogu biti gosti iz Berlina koji su i treći susret odradili bez kažnjenog Bjelice na klupi.

Podsjetimo, hrvatski stručnjak je kažnjen s tri utakmice izbivanja s klupe nakon što je za vrijeme utakmice protiv Bayerna udario krilnog napadača minhenskog kluba Leroya Sanea i za to dobio crveni karton. Utakmica protiv Mainza bila je za Bjelicu posljednja, treća utakmica kazne. Za vrijeme njegova izbivanja s klupe Union je pobijedio Darmstad (1:0), izgubio od RB Leipziga (0:2), te sada remizirao s Mainzom (1:1).

Union zadržao razmak

Sve najvažnije dogodilo se u 13 minuta dugačkoj nadoknadi prvog dijela. Domaćin je poveo u osmoj minuti sudačke nadoknade. Nadiem Amiri je ubacio iz kornera, a Jonathan Burkardt glavom zabio za 1:0. Izjednačio je Union u čak 13. minuti nadoknade, a pogodak je zabio Robin Gosens.

U nastavku susreta Mainz je bio aktivniji, ali nije uspio zabiti i drugi gol. Union Berlin je ovim rezultatom zadržao šest bodova više od Mainza, koji se nalazi na 17. poziciji koja vodi u niži rang natjecanja. Darmstad je posljednji sa 11 bodova, a između Union Berlina i Mainza se smjestio Koln sa 15 bodova. Na vrhu je Bayer Leverkusen sa 52 boda, dva više od Bayerna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.