Bjelica ispisao povijest u Turskoj i ludo slavio golove: "Ne skrivam osjećaje"

Foto: Screenshot (Twitter)

TRABZONSPOR Nenada Bjelice je u petom kolu turskog prvenstva pobijedio Bešiktaš 3:0. Golove za Trabzonspor zabili su Paul Onuachu u 29., Anastasios Bakasetas u 42. i Edin Višća u 62. minuti. Za Bjeličin sastav cijeli susret odigrao je Filip Benković, dok Tonio Teklić nije ulazio u igru. Za Trabzonspor igra i Mislav Oršić, no on nije na raspolaganju zbog teške ozljede koljena. Za Bešiktaš je prvo poluvrijeme igrao Ante Rebić.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOLOVE

Trabzonspor je ovom pobjedom skočio na četvrto mjesto turskog prvenstva i trenutno ima tri pobjede i dva poraza. Koliko je ova utakmica bila važna za hrvatskog trenera Bjelicu svjedoči i njegova reakcija nakon trećeg pogotka Trabzonspora. Bjelica je to žestoko proslavio, a nakon utakmice je otkrio kada bi se mogao vratiti Oršić, koji je na pripremama potrgao ligamente koljena.

"Pritisak je na nama"

"Ja također igram utakmicu sa strane, ne skrivam svoje osjećaje. Pritisak je na nama, tenzije su visoke. Zasluženo smo pobijedili, dominirali smo svih 90 minuta. Nismo Bešiktašu dozvolili nikakvu priliku. Imali smo čudesnu podršku, ova pobjeda pripada i navijačima. Što se tiče Oršića, on bi se trebao vratiti u veljači", rekao je Bjelica, koji je jučer postao drugi stranac na klupi Trabzonspora koji je uspio pobijediti Bešiktaš. Prvi je bio Urbain Braems 1989. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.